Een voormalig winkelpand in Appingedam is verbouwd tot drie ruime appartementen, elk met een eigen voordeur met hal en toilet, een woonkamer, keuken en een berging. Op de bovenverdieping heeft ieder appartement twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Daar bevindt zich tevens de gemeenschappelijke ruimte die via de overloop voor iedere bewoner bereikbaar is en waar gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Er is een onderhoudsvriendelijke gezamenlijke binnenplaats.

De appartementen bevinden zich  aan de grens van het stadscentrum.  Alle voorzieningen van winkels, bibliotheek, gezondheidscentrum en openbaar vervoer zijn nabij.

Plek beschikbaar

In samenwerking met het Groninger Huis wordt er op dit moment een vierde woning gerealiseerd die via de te vergroenen binnenplaats in contact staat met de gemeenschappelijke ruimte.

De andere drie zijn bewoond.

bellen